Badrumsrenovering

badrum

Vi är experter på badrumrenovering

Med många års erfarenhet av branschen hjälper vi dig med din badrumsrenovering. Vi på Proplatt AB har stora krav på våra anställda och att den rätta yrkeskompetensen används på rätt sätt. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och ombyggnationer där vi är passionerade i vårt arbete. Samtidigt lägger vi stor vikt på att vara transparenta där vi strävar efter att kunden ska vara nöjd hela vägen i projektet. Därför har vi alltid en bra dialog från start till avslut av projekten.

Har du ett behov av badrumsrenovering kan du kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Lång erfarenhet av badrumsrenovering

Vi på Proplatt AB har den rätta kompetensen för att utföra arbeten i badrum och har rätt behörigheter som krävs för att utföra arbeten i våtrum. För att kunna hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt går vi löpande på kurser för att hålla oss uppdaterade. Vi är medlemmar i PER och behöriga i BKR Vattentäta våtrum. Vi är också auktoriserade VVS-installatörer enligt Säker vatten.

För att du ska känna dig trygg som kund går vi in som totalentreprenörer i hela renoveringen. Detta betyder att du inte behöver kontakta något annat företag än oss vid din badrumsrenovering. Du behöver alltså inte lägga massa tid och pengar på olika aktörer som ska sköta olika delar utav projektet. Detta sparar dig tid och du får utnyttja vår kompetens för att få igenom ett lyckat projekt.

När vi utför badrumsrenoveringar så gör vi det till privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. För att kunna utföra väl planerade och effektiva projekt har vi alltid en gedigen strategi innan vi sätter igång. Denna strategi följer vi och anpassar under projektets gång för att möta behov som kan uppkomma.

Referensobjekt

Om du vill se vilka tidigare projekt vi har utfört kan du göra det i menyn under referensobjekt. Där hittar du storleken på projekten som vi har utfört och åt vilket företag. Har du frågor eller funderingar över våra tidigare projekt är du välkommen att kontakta oss för mera information.

Uppdragsgivare