Totalentreprenad Badrum

badrum

Vad är bra att tänka på vid totalentreprenad badrum?

Totalentreprenad badrum är en tjänst som vi på Proplatt AB erbjuder våra kunder. Om du går i tankarna i att genomföra en badrumsrenovering på totalentreprenad så är det viktigt att först och främst ha en tydlig bild av resultatet. I slutändan är det resultatet som räknas och du kan alltid fråga oss på Proplatt AB om det är genomförbart. Har du särskilda behov som måste tillgodoses? Inga problem! Vi har lång erfarenhet från badrumsrenovering och hjälper dig med frågor inom exempelvis, kakel, klinker, färgsättning etc.

Vad ingår i vår totalentreprenad?

Vi anlitas allt oftare som totalleverantörer för att göra om badrum. En totalentreprenad för ditt badrum innebär att vi tar på oss hela ansvaret, allt från rivning, installation av tätskikt, montering av kakel, måleri, el, VVS etc.

I vår entreprenad ansvarar vi både för projektledningen och utförandet av er badrumsrenovering. Vi lyssnar på beställarens funktionskrav för att sedan utforma en genomförbar projektplan.

En kontaktperson för hela projektet

I många fall kan det vara svårt att veta vem man ska kontakta för olika delar av projektet. Därför är en totalleverantör att föredra för att det är en kontaktperson som ansvarar för hela projektet. Detta skapar både trygghet och är kostnadseffektivt i slutändan. En av anledningarna till att det blir mer kostnadseffektivt är att du får en kontaktperson som vägleder dig genom hela projektet. Vi hjälper dig och berättar om vad som är viktigt att tänka på från start till slut av renoveringen. Går du i tankarna av en totalentreprenad för badrum? Kontakta oss redan idag så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Uppdragsgivare