Plattsättning

badrum

Plattsättning i Stockholm

Behöver du hjälp med plattsättning? Proplatt AB utför plattsättningsentreprenader åt såväl stora som små uppdragsgivare som totalentreprenör eller underentreprenör. Bland våra uppdragsgivare finns flera av dom större byggherrarna i Stockholm. Erlandssons Bygg, Oscar Properties, M3 Bygg, Bygg R1, Glomen & Lindberg med flera.

Vi gör ca 1 000 Plattsättningar per år och uppdragen varierar från plattsättning i bad till stora entreprenader dvs stora golvytor och specialplattsättning.

Behöriga för plattsättning av våtrum

Vi på Proplatt AB har självklart de behörigheter som krävs för att utföra arbeten i våtrum. Vi är medlemmar i PER, behöriga i BKR Vattentäta våtrum,  och är även auktoriserad VVS-installatör enligt Säker vatten. Som auktoriserat företag går vi löpande på kurser för att vara uppdaterade i de regler och utförandekrav som gäller inom plattsättning med hänvisning till gällande behörighet.

Erfarna plattsättare

Med lång erfarenhet av större entreprenader inom plattsättning och stambyten kan du som uppdragsgivare känna trygghet med oss.
Vi har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt i våra uppdrag. Våra plattsättare utbildas och uppdateras löpande gällande krav och regler i branchen. Du som kund kan känna dig trygg med att vi håller hög kvalitet samt följer tidsplanen.

Välkomna att kontakta oss för mer information. Vi hjälper er gärna att räkna på jobbet och lämnar alltid kostnadsfri offert.

Uppdragsgivare