Stambyte avlopp

stambyte-avlopp-proplatt

Är det dags att byta avlopp?

Ett stambyte av avlopp och vatten är en bra investering för framtiden. En bra investering för både boende, byggnad och förening.

Varför behövs ett stambyte av avlopp?

Med åren blir avloppsrör och vattenledningar slitna. Stambyte av avlopp och vattenledning krävs var 40-50 år. Avlopp och vattenledningar är en viktig del när det kommer till bostäder och byggnader. Funktionen behöver vara 100% för att inte orsaka vattenskador.

Vi på Proplatt AB har lång erfarenhet inom stambyte på avlopp och vattenledningar. För att du ska vara trygg leder vi hela projektet med hög kvalité och alltid med lyckade resultat.

Om man inte väljer att göra ett stambyte på avlopp och vattenledning i tid kan rör och ledningar gå sönder och spricka och därefter orsaka större skador. Exempelvis vattenskador som orsakar större skador på övriga hushållet.

Hur gör man ett stambyte på avlopp?

Proplatt AB gör kvalitetssäkra stambyten, stambytet ska hålla i tiotals år. Stambyte är ett väldigt stort projekt för att avloppsrör och vattenledning ofta ligger gömt i väggar och golv. Boende behöver inte flytta ut under pågående projekt. Har du ett behov av stambyte av avlopp? Kontakta oss på Proplatt så hjälper vi dig med dina behov.

Undvik relining

Vi jobbar inte med relining. Relining är en typ av “snabb” lösning på problemet när det kommer till avlopp och vattenledning. Relining innebär att man “renoverar” insidan av de befintliga rören som finns, vilket inte löser problemet lika bra som ett stambyte gör. Relining är endast en tillfällig lösning som kan innebära ett stambyte vid ett senare skede.

Om oss

Proplatt AB är kollektivanslutet till byggmästarföreningen. Vi är medlemmar i PER, behöriga i BKR samt auktoriserat VVS företag enligt Säker Vatten. Som uppdragsgivare kan ni känna trygghet med att vi tar ansvar för projektets kvalité och lyckade resultat. Vi ställer stora krav på att våra anställda och ledningen har den yrkeskompetensen som behövs samt tillhörande yrkesbevis och auktorisationer. Proplatt AB är kollektivanslutet till byggmästarföreningen.

Vi har tidigare jobbat med uppdragsgivare som Erlandsson Bygg, Oscar Properties, Glommen & Lindberg, Bygg R1, m3 Bygg och HSB. Gå in på referensobjekt för att se mer.

Uppdragsgivare