Stambyte bostadsrätt

stambyte-bostadsrätt-proplatt

Stambyte bostadsrätt är en sökterm som vi på Proplatt vill hjälpa till att förklara mer ingående. Ett av de största projekten en bostadsrättsförening kan behöva genomföra är en renovering av bostadens stammar. Det innebär väldigt mycket arbete för att genomföra projektet på rätt sätt. Oavsett hur man genomför projektet vare sig relining eller traditionellt stambyte kommer det ta på krafterna. En av de största utmaningarna är hur man kommunicerar med hyresgästerna och svarar på deras frågor under arbetet. Vi på Proplatt håller i hela processen från start till slut där vi agerar stöd till er bostadsrättsförening.

Under åren har vi på Proplatt hjälpt många bostadsrättsföreningar med deras stambyten. Vi håller oss alltid uppdaterade med rätt regelverk och använder oss av moderna metoder. Slutligen besitter vi den kompetensen som behövs för att genomföra ett stambyte på ett professionellt sätt.

Varför gör man ett stambyte i en bostadsrätt?

Stambyte i bostadsrätt krävs för att vattenledning och avloppsrör ska fungera. Man brukar säga att efter +50 år ska man utföra ett stambyte i en bostadsrätt.

Stambyte i bostadsrätter är ett väldigt stort projekt men också väldigt viktigt. Eftersom de flesta vattenledningar och avloppsrör ligger inbyggda i väggar och golv. Utför man inte ett stambyte kan större skador som vattenläckor ske och bli dyrare än vad ett stambyte kostar.

Hur gör man stambyte i bostadsrätt?

Med ett stambyte i bostadsrätt byter man ut vattenledning och avloppsrör. Ibland utför man relining.

Om oss

Vi på Proplatt AB har lång erfarenhet inom stambyte i bostadsrätter. För att du ska vara trygg leder vi hela projektet med hög kvalité och lyckat resultat. Vi ställer höga krav på att anställda och ledningen har den yrkeskompetens som behövs samt tillhörande yrkesbevis och auktorisationer.

Proplatt AB är kollektivanslutet till byggmästarföreningen. Vi är medlemmar i PER, behöriga i BKR samt auktoriserat VVS företag enligt Säker Vatten. Har din bostadsrättsförening behovet av ett stambyte? Vi på Proplatt hjälper gärna till, kontakta oss redan idag.

Referenser

Vi har tidigare jobbat med uppdragsgivare som Erlandsson Bygg, Oscar Properties, Glommen & Lindberg, Bygg R1, m3 Bygg och HSB. Gå in på referensobjekt för att se mer.

Uppdragsgivare