Stambyten Stockholm

Stambyte-i-stockholm-proplatt

Letar du efter någon som gör stambyten i Stockholm?

Proplatt AB utför smidiga stambyten för dig i Stockholm. Vi har hög kompetens med flera års erfarenhet när det kommer till stambyten, i både bostadsrätter och hyresfastigheter som totalentreprenör. Med vår kompetens inom projektledning och planering ser vi till att du som kund ska få den bästa servicen och kvalitén på stambyten Stockholm.

Hur utför vi stambyten i Stockholm?

Proplatt AB lägger stor fokus på att boende i fastigheten inte behöver flytta ut när stambyte ska utföras. Stambyten i Stockholm innebär ofta större ingrepp därför att många byggnader är gamla. Stambyten i lägenhetshus och större bostadsrätter påverkar många boende.

Hur gör man stambyten och hur ofta?

Stambyten ska göras var 40-50 år. Stambyte betyder att man byter ut vattenledning och avloppsrör i byggnaden. Ofta är rör inbyggda i byggnaden och därför blir det ett väldigt stort ingrepp. Läs mer om om vikten av att veta hur ofta ett stambyte bör göras på sidan stambyte hur ofta

Varför gör man stambyten?

Vattenledning och avlopp är en av de viktigaste tillgångarna som finns i en byggnad. Därför är det väldigt viktigt att dessa inte har några brister för att undvika problem. Rören kan lätt påverkas om de är i dåligt skick. Drar man ut på ett stambyte och undviker att göra nödvändiga åtgärder kan det bli större kostnader för att åtgärda problemen. Undviker man stambyte kan det leda till att vattenledning och avloppsrör får sprickor eller läckage som sedan skadar byggnaden med vattenskador, vilket man som fastighetsägare vill undvika.

Vad kostar stambyten i Stockholm?

Priset varierar beroende på hur stort ingrepp som krävs samt storlek på byggnad och tidigare stambyte. Kontakta oss så hjälper vi dig och din förening vidare till ett stambyte i Stockholm.

Vi utför inte relining

Vi på Proplatt AB förstår vikten av ett riktigt bra stambyte i Stockholm där man byter ut rör. Därför undviker vi att göra relining som endast är ett sätt att skjuta på problemet. Relining betyder att du renoverar de befintliga rören som redan finns. Satsa på ett riktigt stambyte, det är en bättre investering för framtiden.

Om oss

Proplatt AB har lång erfarenhet när det kommer till Stambyten Stockholm. Som uppdragsgivare kan ni känna trygghet med att vi tar ansvar för projektets kvalitet och lyckade resultat. Vi ställer höga krav på att anställda och ledningen har den yrkeskompetens som krävs och tillhörande yrkesbevis och auktorisationer.

Proplatt AB är kollektivanslutet till Byggföretagen som samlar seriösa företagare i bygg- och anläggningsbranschen.  Vi är medlemmar i PER, har tilldelats behörighet för utförande av arbeten enligt Byggkeramikrådets Branschregler. Proplatt är även ett Auktoriserat VVS företag enligt Säker Vatten.

Vi har tidigare jobbat med uppdragsgivare som Erlandsson Bygg, Oscar Properties, Glommen & Lindberg, Bygg R1, m3 Bygg och HSB. Gå in på referensobjekt för att se mer.

Uppdragsgivare